A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

З Україною в серці

Дата: 01.09.2021 17:21
Кількість переглядів: 567

"Любіть Україну у сні й наяву,

вишневу свою Україну,

красу її, вічно живу і нову,

і мову її солов'їну. " В. Сосюра

Фото без описуОсь і настав він, довгоочікуваний день - День Знань, день зустрічей, день усмішок. Стало доброю традицією зустрічати перше вересня - початок нового навчального року - як велике і радісне свято. В Снігурівському ЗДО №3 зустрів свято під гаслом: "З Україною в серці". Розпочався день зі святкової лінійки, на якій директор ЗДО Тімуш І.І. привітала всіх присутніх зі святом та нагородила дипломами учасників конкурсів "Найкращі малюнок на асфальті" та "Найкращі вірші про літо".

Потім пройшли святкові заняття, діти говорили про нашу Батьківщину, про Герб, Гімн, Прапор та Тризуб. Діти розповідали вірші про Україну, малювали калину, кордони, та державні символи, а також подарували частинку свого сердечка нашій країні.

А в завершенні свята діти старшої та середньої групи вирушили до Стели борцям за волю та незалежність Україні та вшанували память наших земляків.

Вихователям закладу вдалося привити та виховати в дитячих сердечках патріотичність, бажання розмовляти, любити, мріяти та поважати культурну спадщину своєї країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано