A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Щиро дякуємо!

Дата: 06.09.2021 15:47
Кількість переглядів: 378

Фото без описуДуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу.  Ось і сьогодні педагогічний колектив, адміністрація, батьки та учні Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 висловлюють щиру подяку постійному нашому спонсору Сергіюку Олегу Івановичу за безкорисну допомогу – овочі для харчування учнів.

Дякуємо вам! Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем школи і  розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу віру у майбутнє нашої держави.

Хочемо подякувати батькам, які допомогли упорядкувати привезені овочі у складі харчоблоку. Це Крупенко М., Сирих В., Прокопчук М., діти яких навчаються в 2 – Б класі та Нагорному А., син якого учень 6 – Б класу.

В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Хай вам всім Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла!  

 

ЗДВР О.Шпак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано