A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Андрій Гищак провів засідання комісії з ТЕБ та НС

Дата: 08.09.2021 17:43
Кількість переглядів: 585

Фото без описуУ вівторок, 7 вересня 2021 року, під головуванням першого заступника міського голови Андрія Гищака відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки на надзвичайних ситуацій при Снігурівській міській раді. На порядок денний засідання було винесено десяток важливих питань.

Зокрема, учасники засідання розглянули питання стану готовності міської ланки територіальної підсистеми  ЄДС ЦЗ Миколаївської області  до дій в складних  погодних умовах осінньо-зимового періоду 2021/2022 року. Керівники відповідних установ та організацій доповіли про стан техніки та матеріально-технічного забезпечення для ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій протягом осінньо-зимового періоду.

Особливу увагу присутніх було акцентовано на питанні щодо вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Снігурівської міської громади. Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Снігурівського управління ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області Олег Домбровський повідомив, що найближчим часом будуть відновлені рейдові перевірки магазинів та закладів громадського харчування на дотримання протиепідемічних вимог в тому числі на території старостинських округів. Також, Олег Домбровський нагадав на необхідності носіння засобів індивідуального захисту, дотримання особистої та соціальної дистанції.

Директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Павло Соловйов доповів, що станом на 7.09.2021 року було вакциновано 2735 осіб.

Члени комісії також розглянули питання щодо попередження травматизму та посилення особистої безпеки людей на об’єктах залізничного транспорту, щодо підготовки органів та сил цивільного захисту Снігурівської ОТГ до проведення комплексної перевірки з питань цивільного захисту та питання виділення паливно-мастильних матеріалів для запобігання та ліквідації можливих  надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Розглянувши всі питання порядку денного, комісія прийняла відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано