A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівчани долучилися до реалізації проектів, спрямованих на покращення екології та створення активних локацій в територіальній громаді

Дата: 13.09.2021 16:15
Кількість переглядів: 566

З 25 серпня розпочався прийом заявок на конкурс проектів соціальної дії, який співфінансується Британською Радою та Європейським Союзом в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3). До слова, у другий тур даного конкурсу із 56 було відібрано 18 заявок, серед них від Снігурівської ОТГ пройшли 4 учасники!

Фото без опису

«Серед 18-ти учасників від нашої громади будуть представлені четверо конкурсантів з найрізноманітнішими проектними заявками. Маємо надію, що така активність допоможе реалізувати цікаві ідеї на території нашої ОТГ», - відзначила міський голова Інна Бойко.

За умовами конкурсу наші представники пройшли онлайн-навчання, а також 4-денний навчальний тренінг та були допущені до наступного етапу конкурсу, подавши свої проєктні заявки.

Зокрема, від Нововасилівського старостинського округу - Світлана Гончаренко подала проєкт, направлений на ремонт та оснащення однієї з кімнат сільського будинку культури. Від Снігурівської гімназії ім.. Т.Г.Шевченка - Олена Ткаченко запропонувала проєкт щодо сортування сміття на території навчального закладу. Від Снігурівської опорної школи – Оксана Садовська подала проєкт щодо створення на території закладу локації під назвою «Smile-подвір’я школи». Від Снігурівської міської ради – Ольга Лєвшова буде захищати проєкт «Нове життя чистого джерела», спрямований на відновлення та благоустрій джерельця в м. Снігурівка.

Також в серпні місяці 2021 року Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні у рамках проєкту «Долучайся, взаємодій, створюй: активна молодь та місцева влада на захисті довкілля» оголосило конкурс для молодіжних ініціативних груп (МІГ) для участі в проєкті з розвитку громад.

«Пройшовши складний конкурсний відбір та насичені тренінги наша молодіжна ініціативна група була відібрана для подальшої участі в конкурсі з метою розробки та подання проєктної заявки зі збереження довкілля. Хочу відзначити учасників молодіжної ініціативної групи, які активно долучилися до роботи в рамках проєкту - це Липюк Катерина, Колісниченко Римма, Дарбінян Денис, Плуговий В’ячеслав, Моренцова Олександра, Тімуш Ірина, Дарбінян Аліна, Дмитрик Тетяна, Гаран Сергій, Сорока Ірина, Коломойцев Кирило, Дар’єв Олександр, Мацюта Марія, Ларін Кирило, Ігнатченко Владислав, Гищак Олександр, Чухліб Ольга, Гринишак Василь, Пустова Дар’я, Жердєв Нікіта та багато інших представників нашої активної молоді. Робота над такими проєктами – це дуже важка розумова праця, тому підтримаймо і привітаймо учасників конкурсу, а також побажаємо перемоги!», - зазначила Інна Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано