A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання ХІІ сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 24.09.2021

Дата: 14.09.2021 16:08
Кількість переглядів: 424

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

ХІІ сесії

Снігурівської міської ради 8 скликання

від 24.09.2021 о 14:00

Фото без опису

  1. Про виконання бюджету Снігурівської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

  2. Про стан забезпечення комп’ютерною технікою закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Снігурівської міської ради.

  3. Про розгляд прогнозу бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

  4. Про внесення змін до бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік.

  5. Про перерахування грошових активів з рахунків КП «Снігурівський міськводоканал» на рахунок КП «Снігурівський сервіс» та закриття розрахункового рахунку КП «Снігурівський міськводоканал».

  6. Про затвердження Положення про відділ з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту Снігурівської міської ради.

  7. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.

  8. Про намір передачі в оренду нежитлової будівлі, розташованої за адресою: Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Снігурівка, вул. Центральна, 173.

  9. Про включення до Переліку другого типу нежитлової будівлі, розташованої за адресою: Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Снігурівка, вул. Центральна, 173, та затвердження умов її оренди.

  10. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень №№ 16, 17 адміністративної будівлі Снігурівського будинку культури, розташованих за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Суворова, 61.

  11. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень №№ 32, 33 адміністративної будівлі Снігурівського будинку культури, розташованих за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Суворова, 61.

  12. Про надання згоди на передачу в оренду спортивної зали, що знаходиться в будівлі Снігурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Снігурівської міської ради, що розташована за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Чайковського, 55.

  13. Про надання згоди на передачу в оренду спортивної зали, що знаходиться в будівлі Снігурівської гімназії ім. Т.Г. Шевченка Снігурівської міської ради, що розташована за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, провул. Шкільний, 14.

  14. Про проведення передачі адміністративної будівлі з будівлями і спорудами, що розташована за адресою: Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Снігурівка, вул. Жовтнева, буд. 124, з балансу Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.

  15. Про проведення передачі нежитлової будівлі, що розташована за адресою: Миколаївська обл., Баштанський р-н, с. Трудолюбівка, вул. Квіткова, буд. 28, з балансу Відділу освіти Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління Відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради.

  16. Про проведення передачі основних засобів з балансу Снігурівської міської ради на баланс і в оперативне управління Відділу освіти Снігурівської міської ради.

  17. Про проведення передачі основних засобів з балансу Снігурівської міської ради на баланс і в оперативне управління Фінансового відділу Снігурівської міської ради.

  18. Про проведення передачі рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей з балансу Снігурівської міської ради на балансу та в оперативне управління Центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Снігурівської міської ради.

  19. Про проведення передачі рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей з балансу Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління Відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради.

  20. Про проведення передачі основних засобів з балансу Снігурівської міської ради на баланс та у господарське відання КП Снігурівський комунальник.

  21. Про надання міському голові Інні БОЙКО повноважень щодо укладення угод соціально-економічного партнерства на 2022 рік.

  22. Про затвердження Положення про старосту Снігурівської міської ради.

  23. Про затвердження Положення про приватизацію об’єктів комунальної власності Снігурівської міської територіальної громади (малу приватизацію).

  24. Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна.

  25. Про погодження проведення невід’ємних поліпшень будівлі аптеки №84 по вул. Жовтнева, 97 в м. Снігурівка.

  26. Про затвердження Програми приватизації об’єктів комунальної власності Снігурівської міської територіальної громади (малої приватизації) на 2021-2025 роки.

  27. Про зміну місцезнаходження юридичної особи ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Положення у новій редакції.

  28. Про зміну найменування та місцезнаходження юридичної особи ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Положення у новій редакції.

  29. Про зміну місцезнаходження юридичної особи СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

  30. Про зміну місцезнаходження юридичної особи ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Положення у новій редакції.

  31. Про зміну місцезнаходження юридичної особи ВІДДІЛУ КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Положення у новій редакції.

  32. Про зміну місцезнаходження юридичної особи ВІДДІЛУ ОСВІТИ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Положення у новій редакції.

  33. Про зміну місцезнаходження юридичної особи ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Положення у новій редакції.

  34. Про зміну місцезнаходження юридичних осіб комунальних підприємств, засновником яких є Снігурівська міська рада та затвердження їх Статутів у новій редакції.

  35. Про внесення змін до рішення XLVI сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 21 грудня 2018 року № 34 Про прийняття з державної власності до комунальної власності територіальної громади міста Снігурівка  об’єкта незавершеного будівництва – 68 квартирного житлового будинку за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Центральна, буд. № 7а.

  36. Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Снігурівської міської територіальної громади.

  37. Про надання дозволу на розробку детального плану територій в межах м.Снігурівка.

Земельні питання

Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано