A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Засідала "Молодіжна ініціативна група"

Дата: 16.09.2021 18:00
Кількість переглядів: 526

Сьогодні, 16 вересня, в Снігурівській міській раді відбулося засідання Молодіжної ініціативної групи. На порядок денний зібрання було винесено декілька важливих питань.

Зокрема, члени МІГ обговорили питання своєї участі у всесвітній екологічній акції «World Cleanup Day» під гаслом "Побачив? Прибери”. Так, члени молодіжної ініціативної групи вирішили провести толоку, аби своїм прикладом мотивувати інших мешканців громади приєднуватися до події та разом ставати на шлях екологічних змін у Снігурівській ОТГ.

Фото без опису

"Цього року Україна вийде на масштабне прибирання 18 вересня о 10:00 у 24 областях. В акції візьмуть участь люди незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти", - зазначила член МІГ Катерина Липюк.

Організатори закликають мешканців громади обрати локації, взяти з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запросити родину та друзів, організувавши колективні або індивідуальні прибирання.

“Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого бака. Робіть фото, сторіси на локаціях до і після прибирання, відмічайте свою участь у соціальних мережах хештегами #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday, щоб бути прикладом для інших. Приєднуйтесь до наймасштабнішої соціальної події у Світі!” – зазначила Римма Колісниченко.

Під час засідання депутат міської ради Денис Дарбінян підняв питання щодо важливості створення громадської організації та активної участі її членів у всіх можливих грантах та проєктах, направлених на покращення екологічної ситуації в громаді. Зокрема, присутні обговорили декілька ідей, пов'язаних з відновленням місцевого джерела та висадкою зелених насаджень в м. Снігурівка.

Фото без опису

"Один з проєктів члени молодіжної ініціативної групи мають надіслати вже найближчим часом на розгляд Міжнародної організації з міграції (МОМ), зараз ми працюємо над написанням проєктної заявки, яка буде направлена на наведення благоустрою біля джерела, висадку зелених насаджень, і звісно, на підвищення соціальної свідомості та формування екологічної культури снігурівчан. Запрошуємо ініціативну та активну молодь до співпраці!", - відзначив Денис Дарбінян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано