A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівських рятувальників привітали з професійним святом

Дата: 17.09.2021 15:26
Кількість переглядів: 436

Фото без опису17 вересня своє професійне свято по всій Україні відзначають люди, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя. День рятівника об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

Сьогодні, на територію 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Снігурівка завітали перший заступник Снігурівського міського голови Андрій Гищак, голова Баштанської районної ради Наталія Олійник та заступник голови Баштанської райдержадміністрації Андрій Дяченко, щоб привітати особовий склад підрозділу та служби цивільного захисту на чолі з начальником Андрієм Панкратовим з приводу професійного свята – Дня рятівника.

Вітаючи рятувальників з професійним святом перший заступник міського голови Андрій Гищак наголосив на винятковому значенні та важливості місії, що вони виконують, ризикуючи власним життям.

«Шановні рятівники! Сьогодні, як ми бачимо, доволі гаряча пора і слова «Запобігти. Врятувати. Допомогти» досить актуальні. Бажаю вам якомога менше тривожних викликів, щоб наше місто і наша громада менше чула тривожної сирени, від якої здригається серце у людей. Бажаю вам міцного здоров’я, достатку і щоб ви завжди поверталися живими додому», – зазначив Андрій Миколайович.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня рятівника грамотами Снігурівської міської ради, Баштанської районної ради та Баштанської райдержадміністрації було нагороджено кращих працівників пожежно-рятувальної частини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано