A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Боролися та перемагали

Дата: 20.09.2021 14:25
Кількість переглядів: 373

Фото без описуА чи знаєте ви, що карате – це не лише боротьба, це цілісна система розвитку тіла й духу. Заняття з даного виду спорту розвивають фізичну силу, витривалість та стійкість, вольову складову характеру. Карате дисциплінує та на навчає долати труднощі.

Саме всі вище вказані  якості продемонстрували снігурівські каратисти під час Чемпіонату Миколаївської області з Кіокусін карате у розділі «Куміте», що пройшов у місті Баштанка 19 вересня.

Команда у складі 21 спортсмена на чолі зі своїм тренером Олегом Валерійовичем Павленком продемонстрували присутнім на змаганнях своє прагнення до перемоги незважаючи на біль та втому.

У результаті: І місце – Дмитро Лемак, Андрій Яворський, Даніель Гриненко, Даніїл Баленко, Іван Іванець, Нікіта Князєв; ІІ місце – Олександр Бунчук, Андрій Лемак, Назар Рощенко, Станіслав Шойко, Віктор Кітриш; ІІІ місце – виборов наймолодший каратист у категорії 6-7 років, 5-річний Владислав Гіт.

«Вітаю юних каратистів та їх тренера Олега Павленка з перемогою! Бажаю нашим спортсменам успіхів, здоров’я, наснаги та жаги до подальших перемог!», – прокоментувала очільниця громади Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано