A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко привітала переможця турніру зі змішаних єдиноборств Сергія Бєлєя

Дата: 20.09.2021 16:26
Кількість переглядів: 464

У суботу, 18 вересня 2021 року, в миколаївському спорткомплексі «Надія» пройшов Професійний турнір зі змішаних єдиноборств (ММА), К1, тайського боксу, кіокусін-карате та бойового самбо «Mix Fight Promotion». У 12-ти поєдинках боролись 24 бійці з України, Азербайджану та Грузії.

У поєдинку з кіокусін-карате зійшлися снігурівчанин Сергій Бєлєй та Ігор Залевський з міста Первомайськ. В результаті запеклої боротьби наш земляк отримав впевнену перемогу.

Сьогодні міський голова Інна Бойко привітала Сергія Бєлєя та його тренера Олега Павленка з перемогою на турнірі.

«Я вітаю Вас цією перемогою, бажаю успіхів, удачі, подальших злетів та примноження спортивної слави Снігурівщини! Але, на яку б вершину Ви не піднялись – треба завжди пам’ятати людину, яка сприяла розвитку Вашого спортивного таланту!», – зазначила очільниця громади Інна Бойко.

Також, дуже приємний факт, що назва нашого місто Снігурівка гордо звучала наряду з іноземними країнами-учасниками турніру.

«Маю надію, що високі можновладці звернуть свою увагу на наше маленьке містечко Снігурівка, яке виростило чимало великих спортсменів та чемпіонів і знайдуть можливіть сприяти виділенню коштів для співфінансування ремонту нашого міського стадіону», – додала Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано