A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Повідомлення RASFF стосовно виявлення Salmonella typhimurium у крилах індички

Дата: 23.09.2021 13:01
Кількість переглядів: 137

Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (Снігурівський район) інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі-Головне управління) отримано лист Держпродспоживслужби від 15.09.2021 № 11.1.3-5/5106 «Щодо повідомлення RASFF № 2021.3978 та № 2021.3978-fup13».

Відповідно повідомлення RASFF стосовно виявлення Salmonella typhimurium у крилах індички (виробник: Indyk-Slask Sp. z o.o, Wolnosci 21, 42-672, Poland, PL 24130501 WE).

Разом з тим, відповідно до вищезазначених повідомлень RASFF із даної продукції м’яса птиці було виготовлено м’ясо механічного обвалювання код УКТЗЕД 0207 (відправник: ZPM «Rasko» R. Skorzycki J. Skorzycki sp.j.; вантажоотримувач: Alma Meat sp. z o.o., Poland), що експортувалося до України у кількості 4020 кг (отримувач: ТОВ «Селміт», вул. Феросплавна, 38, м. Запоріжжя, 69035 та холодильний склад «ФРОСТ 4», вул. Автопаркова 7, м. Дніпро, 49127).

Повідомлення направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ломоносова, 12, м. Снігурівка, Миколаївська обл., 57301 тел.: (05162) 2-14-53 та e-mail: sng_dpss@dpssmk.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано