A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела засідання виконкому Снігурівської міської ради

Дата: 24.09.2021 17:06
Кількість переглядів: 570

У середу, 22 вересня 2021 року, відбулося засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради під головуванням очільниці громади Інни Бойко. На порядок денний засідання було винесено три з половиною десятка питань.

Розпочинаючи засідання, міський голова Інна Бойко підняла питання встановленням «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території України з 23 вересня та скасування всіх масових заходів на території громади.

«На жаль, окрім посилення карантинних обмежень по всій країні, на території нашої громади збільшується кількість захворювання на COVID-19, тому, ми не можемо ризикувати здоров’ям наших мешканців. На наступній сесії разом з депутатами обговоримо можливість перенесення святкування Дня міста та дні заснування сіл на інші дати. Також, це питання будемо виносити на обговорення з громадськістю», - зазначила Інна Бойко.

Члени виконкому розглянули десяток питань, пов’язаних із захистом прав дітей – надання статусу дітей-сиріт, направлення на повне державне забезпечення, встановлення днів зустрічей тощо.

В ході засідання було також обговорено питання уточнення адрес, прийняття громадян на квартирний облік, надання дозволу на продаж нерухомого майна тощо.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано