A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці відбулася чергова сесія міської ради

Дата: 25.09.2021 10:48
Кількість переглядів: 483

Фото без описуУ п’ятницю, 24 вересня 2021 року, відбулося засідання ХІІ сесії Снігурівської міської ради, на порядок денний якої було винесено понад сім десятків питань.

Розпочинаючи засідання, очільниця громади Інна Бойко довела до відома депутатів інформацію щодо роботи навчальних закладів в умовах карантину та нещодавно введених обмежень «жовтої» зони.

«Станом на сьогоднішній день усі заклади загальної середньої освіти Снігурівської ОТГ працюють в штатному режимі. Понад 80% персоналу усіх шкіл вже пройшли вакцинацію, тому питання необхідності переведення закладів на дистанційну форму навчання наразі не стоїть. Я дуже вдячна нашим педагогам за розуміння, і тепер усі наші діти можуть вчитися в школі як і раніше», – зазначила міський голова Інна Бойко.

В ході засідання депутати заслухали показники виконання бюджету Снігурівської міської територіальної громади, підтримали питання надання згоди на передачу в оренду ряду нежитлових приміщень в місті Снігурівка, передачу рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей на баланс підпорядкованих установ тощо.

Також, депутатами міської ради було розглянуто низку земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано