A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Соціальне партнерство в дії

Дата: 30.09.2021 10:14
Кількість переглядів: 696

Фото без описуРанок, 29 вересня 2021 року, виявився доволі щедрим на приємні події для мешканців Афанасіївського старостинського округу. За підтримки компаній Scatec Ukraine та Rengy Development в селі Юріївка відбулося урочисте відкриття нового дитячого майданчику.

На це невеличке свято завітали поважні гості: заступник Снігурівського міського голови Світлана Голдун, представник компанії Scatec Ukraine Неля Єршова, депутат Баштанської районної ради Оксана Ковальок та сільський староста Василь Хомко.

«В першу чергу я вітаю наше молоде покоління – нашу надію, яку ми плекаємо і чекаємо величезних здобутків і зрушень для нашої України. Від імені міського голови Інни Бойко я висловлюю величезну подяку керівництву компаній та їх представнику Нелі Вікторівні Єршовій за небайдужість до дітей та сільських мешканців, бо для них це справжнє свято. Бажаємо подальшого розвитку та процвітання вашим компаніям», – зазначила Світлана Голдун у своєму вітальному слові.

Гостям свята було надано честь перерізати святкову стрічку, після чого усіх присутніх веселими танцями та виступами привітав танцювальний колектив «Мрія» Афанасіївського центру дозвілля.

Не оминули радісні події і Афанасіївку – за підтримки вищезазначених компаній було здійснено ремонт сільського поштового відділення та придбано концертні костюми для жіночого ансамблю «Гос-Подарочки».

Для присутніх також звучали музичні привітання від хору «Злагода» (керівник Дмитро Дем’янович Голокоз) та від жіночого ансамблю «Гос-Подарочки» під керівництвом Валентини Павлівни Понуренко та засновниці Людмили Василівни Трофименко.

«Компанії Scatec Ukraine та Rengy Development – це представники соціально-відповідального підприємництва, оскільки вони вже не вперше реалізують свої проекти на території Афанасіївського старостинського округу. У своїй роботі вони об’єднують спільну працю, зміни на краще та передбачуваність. Завдяки цьому громада може взаємодіяти у тісному тандемі з бізнесом та бачити його підтримку на ділі», – прокоментувала очільниця громади Інна Бойко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано