A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні мешканці старшого покоління Снігурівщини!

Дата: 01.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 690

Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! Це свято людей, яким довелося багато пережити – боротьба за свободу рідної землі, відновлення зруйнованих міст і сіл в післявоєнні роки, тяжка щоденна праця. Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Глибока вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою.

А далі була відбудова вщент зруйнованої країни. Ви ростили хліб, вкладали сили і душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни. І в цей день є прекрасна можливість сказати теплі слова подяки всім людям поважного віку за наше мирне сьогодення, за багаторічну добросовісну працю, доброту і мудрість.      

Дорогі наші ветерани та представники старшого покоління! Щиро і сердечно вітаю вас із святом вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках. Бажаю міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями, огорнутих турботою і теплом близьких!

 

Міський голова Інна Бойко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано