A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко привітала бібліотекарів з їх професійним святом

Дата: 30.09.2021 15:05
Кількість переглядів: 728

Фото без описуВсеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль цієї почесної справи у житті кожного українця і зокрема підростаючих поколінь. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.

У четвер, 30 вересня 2021 року, очільниця громади Інна Бойко разом зі своїм заступником Світланою Голдун завітали до публічної бібліотеки Снігурівської міської ради, щоб привітати її працівників з професійним святом.

«Нікому не секрет, що професія бібліотекаря не є легкою, але у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Від вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток. Тож дозвольте поздоровити вас з цим святом і побажати щастя та впевненості у власних силах», – зазначила міський голова Інна Бойко у своєму вітальному слові.

За багаторічну та сумлінну працю, активну роботу з популяризації книг, вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи Снігурівщини та з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня бібліотек грамотами міської ради було  відзначено працівників публічної бібліотеки.

Бібліотека — це місце, де народжується і зберігається наша духовність, наші культурні і наукові надбання. І не просто зберігаються, а будучи відкритими для використання, надихають на творчість, підказують нові ідеї, підштовхують особистість до розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано