A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко привітала педагогічних працівників їх з професійним святом

Дата: 02.10.2021 08:50
Кількість переглядів: 695

Фото без описуУ першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Свято людей, професія яких  поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію.

Напередодні Дня працівників освіти та Дня вчителя міська влада традиційно вітає та нагороджує талановитих освітян, які роблять значний внесок у розвиток галузі, сприяють гармонійному розвитку підростаючого покоління. Цьогоріч, через погіршення епідеміологічної ситуації на Снігурівщині, урочисті заходи були скасовані і традиційне привітання освітян провели в обмеженому форматі з урахуванням відповідних санітарних та протиепідемічних вимог.

У п’ятницю, 1 жовтня 2021 року, міський голова Інна Бойко разом з начальником відділу освіти міської ради Юлією Клапчук привітали з професійним святом вчителів міських шкіл, а в свою чергу заступники міського голови Андрій Гищак, Світлана Голдун та Олександр Кравченко привітали вчителів усіх сільських шкіл. Представники міської ради подякували освітянам міста за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння та натхненну працю і вручили грамоти від міської ради, відділу освіти та профспілки освітян.

«Вчитель – це професія, яку завжди поважало суспільство. Вчитель – це людина, якій довіряють своїх дітей і саме ви формуєте майбутнє наше суспільство. Ваша праця дуже складна, бо вам доводиться більше уваги приділяти своїм учням, ніж своїм дітям. Але, це та спеціальність, яку ви вибрали за покликанням душі. Не всі діти відмінники і слухняні, але вони все одно беруть від вас все найкраще, що ви їм даєте. Я вітаю вас з професійним святом, бажаю вам здоров’я та вдячних учнів», – зазначила міський голова Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано