A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині привітали зі святом осіб похилого віку

Дата: 02.10.2021 08:59
Кількість переглядів: 898

Фото без опису1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в нашій державі ще й День ветерана. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

У п’ятницю, 1 жовтня 2021 року, очільниця громади Інна Бойко разом з головою Баштанської райдержадміністрації Владиславом Дмитрівим відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування Снігурівської міської ради. 

Пандемія внесла значні зміни в життя людей, тим паче, людей похилого віку.  Аби не наражати на небезпеку представників старшого покоління,  керівники громади та району передали завідувачу відділення стаціонарного догляду щирі слова привітання та приємні подарунки для мешканців поважного віку, які стануть у нагоді для побутових потреб.

«Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося їм пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони пронесли через все своє життя. Бути їх послідовниками – велика честь і відповідальність», – зазначила Інна Бойко, підбиваючи підсумки проведеного візиту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано