A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Нагородження, зростання захворюваності на COVID-19 та виконання бюджету: підсумки апаратної наради 4 жовтня

Дата: 04.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 983

В понеділок, 4 жовтня, у Снігурівській міській раді відбулась міжвідомча апаратна нарада під головуванням міського голови Інни Бойко. На початку наради очільниця ОТГ привітала всіх присутніх з Днем міста та вручила нагороди снігурівчанам.

Фото без опису

Зокрема, директор Снігурівської дитячої школи мистецтв Олена Логвінова отримала Грамоту Верховної Ради України “За заслуги перед Українським народом”. Завідувач Євгенівською бібліотекою-філією Публічної бібліотеки Снігурівської міської ради Тамара Дирда отримала грамоту Миколаївської ОДА та Миколаївської обласної бібліотечної асоціації. Методист Публічної бібліотеки Ірина Євдокимова отримала грамоту Миколаївської обласної ради. Почесну відзнаку “За заслуги перед Снігурівщиною” вручили голові Снігурівської міської організації ветеранів Андрію Кармазіну. Грамоту міськради за перемогу у турніру “MixFightPromotion” з кіокусін-карате отримав снігурівський рятувальник Сергій Бєлєй. Також Подякою Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти нагороджено директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ларису Горностай, а консультант Центру Наталія Бєлєй отримала грамоту міської ради.

За «кращий двір» статуеткою та подарунком нагородили родину Кушнір, яка показала приклад того, як необхідно наводити чистоту та підтримувати благоустрій біля свого помешкання. Такі ж нагороди отримають ще дві родини, які проживають на вулицях Горького та Гагаріна в м. Снігурівка, але не змогли бути присутніми на врученні відзнаки, тому отримають їх пізніше.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інна Бойко також відзначила оглядача каналів Управління каналів річки Інгулець Віктора Радченка, вручивши йому подячний лист за врятоване життя дитини. Інна Володимирівна подякувала герою за проявлені мужність, відважність і вчинок, що являється найкращим проявом людяності – небайдужості до чужої біди, за сміливі дії з порятунку дитини на каналі Інгулецької зрошувальної системи, на які не кожен відважиться.

Фото без описуФото без опису

Після приємних моментів та нагороджень міський голова зупинилась на серйозних питаннях, які наразі постали в громаді. Зокрема – це збільшення захворюваності на коронавірус. Слід зазначити, що лише за останні декілька днів на Снігурівщині захворіло більше 30 громадян, і невипадково були відмінені усі святкові заходи до Дня міста задля уникнення скупчень людей в громадських місцях.

«Вакцинація є чи не єдиним дієвим способом побороти пандемію. Ми бачимо, що «ковід» наступає. Декілька днів поспіль показних нових хворих щоденно зростає. Зараз активно вакцинуються вчителі, медики, державні службовці. Рівень вакцинації по закладам освіти складає на сьогодні 91%, всі розуміють, що при потраплянні регіону до «червоної зони» працювати зможуть лише ті школи, де вакциновано 100% педагогічних працівників. Тож, бережіть себе та своїх близьких», - зазначила міський голова.

Також Інна Бойко заслухала керівників структурних підрозділів стосовно стану виконання бюджету, про використання коштів субвенцій тощо. Керівники комунальних підприємств міста у ході апаратної наради доповіли про роботу своїх КП та окреслили завдання на наступний період. Очільниця громади також відзначила, що сьогодні снігурівська лікарня поповнилась двома молодими спеціалістами, лікарями-хірургами, які мають в найближчий час приступити до роботи у стінах лікувального закладу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано