A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Протокол №1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Снігурівської гімназії ім. Т.Г.Шевченка Снігурівської міської ради Миколаївської області

Дата: 04.10.2021 08:46
Кількість переглядів: 316

 

Протокол №1

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Снігурівської гімназії ім. Т.Г.Шевченка Снігурівської міської ради Миколаївської області

 

 

04 жовтня 2021 року                                                               Початок:   14:00

м. Снігурівка

 

 

Присутні:

Голова комісії: НАРТОВ О. – депутат Снігурівської міської ради 8 скликання.

Секретар комісії: КЛАПЧУК Ю. – депутат Снігурівської міської ради 8 скликання;

Члени комісії: РУДЕНКО О. – голова Снігурівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України;

ТИТАРЕНКО Д. – директор Снігурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

Відсутні:  НЕПОМНЮЩА А., ПШИЧЕНКО Д.  

 

Порядок денний:

 

Про допущення до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Снігурівської гімназії ім. Т.Г.Шевченка Снігурівської міської ради Миколаївської області.

 

СЛУХАЛИ:

Нартова Олега Івановича, голову конкурсної комісії, який повідомив, що розпорядженням міського голови від 01 вересня 2021 року № 270-к “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Снігурівської гімназії ім. Т.Г.Шевченка Снігурівської міської ради Миколаївської області” (зі змінами) до претендентів було встановлено такі кваліфікаційні вимоги:

 

посаду директора може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Вищезазначеним розпорядженням також було затверджено перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі, а саме:

 

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

 

  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

    Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Конкурсною комісією проведено перевірку документів, що були подані ПАСТУХОВОЮ Наталією Миколаївною, та встановлено їх відповідність установленим вимогам.

Запропоновано допустити ПАСТУХОВУ Наталію Миколаївну до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Снігурівської гімназії ім. Т.Г.Шевченка Снігурівської міської ради Миколаївської області та на виконання вимог Закону України “Про повну загальну середню освіту” оприлюднити на офіційному веб-сайті міської ради список осіб, допущених до участі у конкурсному відборі.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Допустити ПАСТУХОВУ Наталію Миколаївну до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Снігурівської гімназії ім. Т.Г.Шевченка Снігурівської міської ради Миколаївської області (за – чотири, проти – нуль, утримались – нуль).

2. Оприлюднити на офіційному веб-сайті Снігурівської міської ради список осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (за – чотири, проти – нуль, утримались – нуль).

 

Голова конкурсної комісії                                                    Олег НАРТОВ

 

Секретар                                                                                 Юлія КЛАПЧУК

 

Члени комісії                                                                          Олександр РУДЕНКО

                                                                                                 Дмитро ТИТАРЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано