A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Навчальні заклади Снігурівської ОТГ отримали новенькі меблі для Нової української школи

Дата: 08.10.2021 10:54
Кількість переглядів: 1374

У рамках реалізації реформи “Нова українська школа” за кошти освітньої субвенції та міського бюджету в загальноосвітніх навчальних закладах Снігурівської територіальної громади зявились нові меблі для початкових класів.

Було придбано 210 комплектів меблів для Нової української школи (одномісні парти та стільці) на загальну суму 441 тис. грн.

«Для нас важливо не просто виконати всі умови реформи і закупити все необхідне, а дійсно створити такий освітній простір, що забезпечить успіх запланованих перетворень. Нові парти для учнів є мобільними, безпечними та екологічними, яскравого кольору та сучасно оформлені», - відзначила начальник відділу освіти міської ради Юлія Клапчук.

4 жовтня було укладено договір з переможцем відкритих торгів на суму 440580 грн. в тому числі: 257 863 грн. - субвенція з місцевого бюджету на забезпечення якісної сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету; 28 652 грн. - співфінансування з  місцевого бюджету; 154 065 грн. - залишок освітньої субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на початок року.

«Діти – наше майбутнє. Тож, заклади загальної середньої освіти Снігурівської громади у рамках реалізації заходів з підготовки до 2021-2022 навчального року вже почали отримувати нові меблі – вони зручні та функціональні, вони дадуть можливість зручно працювати та вільно трансформуватися для індивідуальної роботи, а також забезпечать кожній дитині максимальний комфорт під час навчання. Адже меблі антисколіозні та анатомічні, тобто розраховані на особливості будови тіла та розвитку організму першокласника. ”, – зазначила міський голова Інна Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано