A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Два проєкти Снігурівської ОТГ перемогли у конкурсі по Програмі Британської Ради!

Дата: 08.10.2021 15:23
Кількість переглядів: 1061

За результатами онлайн-голосування за проєкти, подані представниками Снігурівської ОТГ по Програмі Британської Ради, для сміливців, які хочуть змінити свою громаду, країну та світ на краще, два проєкти Снігурівської ОТГ здобули перемогу!

«Вітаю колективи навчальних закладів Снігурівської ОТГ з перемогою у конкурсі! Це проєкт Снігурівської гімназії ім. Т.Г.Шевченка «Сортуванню сміття у гімназії бути!» та проєкт опорного закладу «Smile подвір'я школи». Це перемога всієї шкільної родини – учнів, батьків, педагогів! Своїм прикладом ви показали, як не словом, а ділом піклуватися про навколишнє середовище та залучати інвестиції в громаду! Молодці!», - відзначила міський голова Інна Бойко.

Нагадаємо, що проєкт «Сортуванню сміття у гімназії бути!» передбачає організацію місця для сортування сміття на території подвір’я Снігурівської гімназії ім. Т.Г. Шевченка. Його мета - навчити учнів правильно поводитись із побутовими відходами як на вулицях міста, так і вдома.

Фото без опису

Натомість, проєкт «Smile подвір'я школи», автором якого є колектив Снігурівського опорного закладу, передбачає створення обладнаний еко-простір на території Снігурівської ЗОШ задля формування екологічної культури школярів, розвитку їх науково-дослідницьких навичок у безпечному та комфортному середовищі.

Фото без опису

Тож, бажаємо вдалої реалізації проектів на території громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано