A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Свято осені в ЗДО №2

Дата: 11.10.2021 08:12
Кількість переглядів: 842

Свято в дитячому садку – це завжди дивовижні чудеса, чарівні фарби, дзвінкий сміх дітей, море посмішок і веселощів! Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інший, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках.

Фото без описуФото без опису

У Снігурівському ЗДО № 2 в групі раннього віку (вихователі Полтаракова І.В., Бенько Л.В.) відбулося свято Осені. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї. Завітала до вихованців і сама винуватиця свята – щедра Осінь (Ватрич І.В.), яка разом з малятами співала і танцювала, а на заверешення вона усіх почастувала своїми дарами – яблучками та грушами.

Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці. Саме тому так важливо, щоб вихователі в дитячому садку створили емоційно – позитивний настрій, естетичний розвиток, познайомили дошкільнят з рідною природою, навчили змальовувати всі фарби осінньої краси. З такою метою був проведенний даний захід, адже завдяки йому було створено веселий настрій та яскраві емоції для дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано