A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У бібліотечних закладах Снігурівської ОТГ проведено заходи до Дня козацтва та Дня захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2021 07:58
Кількість переглядів: 877

14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців. В цей день громадяни нашої держави святкують День захисників і захисниць України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани усіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.

14 жовтня українці відзначають ще три великих свята: День святої Покрови Пречистої Богородиці, річницю створення Української повстанської армії (УПА), День Українського козацтва.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Тож, з нагоди цього свята вшановуючи наших Героїв, з метою популяризації літератури і висвітлення матеріалів про історичне минуле та героїчне сьогодення України, в бібліотеках Снігурівської ОТГ було проведено ряд заходів: перегляди літератури «Відважний український воїн – нащадок славних віків», «Від запорозьких козаків до героїв сьогодення», година гідності «Життя – Україні, честь – собі!», година історії «Нащадки козацької слави», розважальна програма «Козацькому роду нема переводу», патріотичний урок «Сила, слава і мужність держави» та інші.

До уваги користувачів були представлені книжкові виставки: «Біль, гордість і надія України», «За честь, за волю, за українську долю», «Козацький дух непереможний» , «Мужність і відвага крізь покоління», « Незламні герої».

Тому сьогодні ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано