СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко привітала з Днем захисника України талановитого учасника АТО Ігоря Саханського

Дата: 14.10.2021 11:09
Кількість переглядів: 937

Творчі люди - це унікальні, оригінально мислячі особистості, які вміють мріяти і черпають своє натхнення від щирості людей. Їм дано відчувати набагато більше, ніж нам звичайним людям, передавати інформацію, насичувати її всіма барвами, що тільки створила природа, інтерпретувати її по-своєму, перетворюючи в прекрасний шедевр.

Один із таких талановитих митців на Снігурівщині - учасник бойових дій на Сході України Ігор Саханський, який наразі проживає у Відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання. З нагоди Дня захисників та захисниць України міський голова Інна Бойко завітала до військовослужбовця.

Фото без опису

Як відомо, з початком військових дій на сході країни Ігор Саханський вирішив йти захищати кордони рідної землі добровольцем. В 2015 - 2016 роках Ігор безпосередньо брав участь в Антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну ціліснісь України. Служив у складі Одеської 28-ї окремої механізованої бригади. Разом зі своїми побратимами перебував на передовій біля населених пунктів Щастя, Мар'їнка та інших. Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» від 27.12.2017 р. та відзнакою начальника генштабу «Учасник Антитерористичної операції» від 05.05.2018 р.

«Хоч Ігор і прикутий до інвалідного візка, проте його дух незламний. Більш того, він дуже талановита та обдарована людина, захоплюється образотворчим мистецтвом. Зі звичайного клаптику паперу та за допомогою простого олівця він може зробити справжній шедевр. На його картини можна дивитися дуже довго, затамувавши подих та втративши відчуття часу. Кожна картина сповнена особливої легкості й невимушеності, вбачається індивідуальна майстерність автора. У ній частинка душі митця, радість, переживання та незліченна кількість емоцій», - відзначила Інна Бойко, вручивши Ігорю Саханському подарунок з нагоди свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано