A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Суботня толока небайдужих мешканців

Дата: 16.10.2021 19:16
Кількість переглядів: 778

Фото без описуУ суботу, 16 жовтня 2021 року, депутат Снігурівської міської ради Олександр Кожанов разом з небайдужими мешканцями будинку №23 по вул.Суворова провели толоку, в ході якої навели благоустрій прилеглої до будинку території. Учасники толоки прибрали сміття, опале листя та висадили 11 дерев павловнії, саджанці яких були надані депутатом.

Окрім того, наступного тижня за сприяння Олександра Кожанова та партії «Наш Край» на прибудинковій території будуть встановлені два LED-ліхтарі на сонячних батареях, які освітлюватимуть територію в темну пору доби.

«Я дякую всім учасникам толоки та Олександру Кожанову за активність і небайдужість. Спільними зусиллями звершується добра й благородна справа – зробити Снігурівку привабливою і охайною. Нові дерева вироблятимуть більше кисню, а це корисно і для нас, і для наших дітей», – прокоментувала міський голова Інна Бойко.

Очільниця громади також додала, що найближчим часом міська рада має намір ініціювати проведення флешмобу з озеленення міста. До участі у флешмобі запрошують усіх бажаючих: мешканців міста, колективи установ, організацій, місцевих підприємців – висадити дерева та озеленити підпорядковані території. У свою чергу працівники міської ради також долучаться до цієї акції та проведуть висадку дерев у місцевому парку.

«Ми маємо власним прикладом вчити підростаюче покоління і молодь любити природу, оберігати довкілля, примножувати зелену красу нашого краю. Зробимо наше місто кращим, красивішим, здоровішим!» – зазначила Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано