СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Сильні, сміливі та невгамовні

Дата: 18.10.2021 16:33
Кількість переглядів: 718

Фото без опису16 жовтня в Миколаєві на базі сучасного спортивного комплексу МСДЮСШОР відбулася масштабна спортивна подія – Всеукраїнський турнір «KWF Ukrainian Open Cup 2021» серед  дітей, юнаків, дівчат, юніорів та юніорок. Організатором чемпіонату виступила Філія Федерації  Кіокусін кай України в Миколаївській області. У змаганнях взяли участь команди з Миколаївської, Київської, Херсонської, Черкаської, Чернігівської, Чернівецької, Запорізької областей та міста Києва. Це представники сіми міжнародних спортивних федерацій – KWF, IFK, KI, WKB, IKO Matsushima, KWO та IKO Matsui.

Відрадно, що серед більше ніж 200 участиків в 38 категоріях, 15 юних спортсменів Снігурівщини, на чолі зі своїм тренером Олегом Валерійовичем Павленком, виборювали в тяжкій та напруженій боротьбі звання Чемпіонів України.

Наші каратисти гідно захищали честь свого спортивного клубу і як результат: золото отримав Дмитро Лемак та Іван Іванець, друге місце в Назара Рощенка та Владислава Гіта, бронзовими призерами Чемпіоната стали Даніель Гриненко, Віктор Кітриш, Андрій Лемак, Даніїл Баленко.

Ще однією приємною подією було присвоєння нашому тренеру Олегу Павленко статусу «Додзьо оператора» та отримання відповідної ліцензії.

«Вітаємо юних спортсменів та їх тренера з високим досягненнями. Подальших вам успіхів та визначних перемог! Також щиро вітаємо тренера Олега Павленка з присвоєним йому статусом! Тепер тільки вперед!», – прокоментувала очільниця громади Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано