A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Міськрада використає «депутатські кошти» Івана Кухти на ремонт сільських доріг

Дата: 19.10.2021 08:28
Кількість переглядів: 689

Нещодавно з метою проведення капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності, міська рада затвердила Перелік об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку Снігурівської ОТГ.

Зокрема, 150 000 грн, які виділив депутат обласної ради Іван Кухта, вже використані на виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Центральній в селі Нововасилівка та вулиці Центральній в селі Калинівка.

«Обидва проєкти вже пройшли передпроєктні вишукувальні роботи, а також державну будівельну експертизу. Відповідні листи про включення даних сільських доріг до проєкту бюджету обласної ради на 2022 рік також вже направлені. Тож, сподіватимемося, що в наступному році за рахунок субвенції обласного бюджету буде проведено капітальний ремонт вищезазначених сільських доріг», зазначив перший заступник міського голови Андрій Гищак.

Міський голова Інна Бойко, в свою чергу, відзначила, що ремонт сільських доріг - це одна з нагальних проблем кожної територіальної громади.

«Я вдячна депутату обласної ради Івану Васильовичу Кухті за те, що він підтримує нашу снігурівську громаду. 150 000 гривень «депутатських коштів» - це доволі значна допомога. Ми проаналізували з депутатом обласної ради проблеми та потреби, тож за його допомогою вирішимо питання ремонту сільських доріг», - відзначила Інна Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано