A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«Депутатські кошти» Андрія Закусілова використають на покращення матеріально-технічної бази КП

Дата: 19.10.2021 08:43
Кількість переглядів: 610

Нещодавно міською радою було освоєно кошти у сумі 150 000 гривень, які виділив депутат обласної ради Андрій Закусілов. Їх було використано на покращення матеріально-технічної бази комунальних підприємств та закупівлю альтанки у заклад дошкільної освіти №4.

Фото без опису

«Для КП «Снігурівський сервіс» ми придбали обладнання для пунктів доочистки та розливу питної води, яке наразі вже встановлюється на бювети. Також для КП «Снігурівський комунальник» було придбано насоси, що використовуватимуться у сільських населених пунктах. Для КП «Снігурівський благоустрій» було вирішено придбати бензопили, тримера та автоматичний зварювальний апарат. Тож, дане обладнання безперечно стане в нагоді у роботі наших комунальних підприємств», - відзначив Гищак.

Міський голова Інна Бойко відзначила, що міська рада активно співпрацює з депутатом обласної ради в питаннях, що стосуються соціально-економічного розвитку ОТГ.

«Дякую депутату обласної ради Андрію Закусілову за підтримку. На ці кошти буде значно покращено матеріально-технічну базу наших комунальних підприємств. Сподіваюсь на подальшу співпрацю у даному напрямку», - відзначила Інна Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано