A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Олімпійський тиждень – поринаємо у світ спорту.

Дата: 20.10.2021 08:10
Кількість переглядів: 316

У нашій школі люблять спорт усі,

Бо ми здоровими всі хочемо зрости.

Ми Олімпійський тиждень провели,

Де гарно грались, забавлялись,

У силі й спритності змагались.

Час цікаво промайнув!

Тож здоров’я міцне майте,

Дружбу з спортом не втрачайте!

 

Вже доброю традицією стало проведення спортивних змагань у Снігурівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. у рамках Олімпійського тижня «Якщо хочеш бути здоровим».Фото без опису

Так і сьогодні відбулися веселі старти у 1- 4 класах з метою навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності.

Для учнів перших класів змагання проводили перші вчителі Жукова К.Ю., Заєць В.О., Деркач С.П.  Це стало великою подією для дітей, в якій вони охоче вперше брали участь. Діти виконували різноманітні спортивні вправи, а на завершення змагання станцювали флешмоб під керівництвом Жукової К.Ю.

Учитель фізичної культури Мушин  Є. М. провів з учнями 2-4 класів  спортивні змагання під гаслом  «В  здоровому тілі –  здоровий  дух!».

Цей день школярі запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій школі ростуть сильні, здорові, спритні діти.

Організатором шкільного футболу був вчитель фізичної культури нашої школи Мушин Є.М.. Участь приймали 9-ті, 10-ті, 11-ті класи та вчителі нашої школи Мушин Є.М. та Киричук І.П. Спостерігаючи за грою було видно завзятість та ентузіазм кожного  з гравців та шалену підтримку вболівальників.

За результатами гри перше місце зайняли 11 класи, друге - 10 класи, третє - вчителі, четверте - 9 класи. Тож, шкільнии? футбол, на сьогодні, є одним з наи?більш дієвих механізмів масового залучення дітеи? до занять футболом та підвищення і?х руховоі? активності. Тому, важливо активно проводити дитячі футбольні змагання з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в краі?ні, організаціі? фізкультурно-оздоровчоі? і виховноі? роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітеи? та підлітків, залучення і?х до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризаціі? та розвитку футболу.

Також у Снігурівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулися танцювальні змагання серед учнів 5-10 класів, де учні виконували ранкові руханки та спортивні танці під сучасний музичний супровід. Дуже цікаво спостерігати за дитячою творчістю, яка виливається в поєднанні динаміки танцю та елементів спортивних рухів. Переглянувши записи всіх танців, можна виділити відео з гарним монтажем відео, де видно що діти поставились дуже відповідально до завдання, не тільки зі сторони танцю. Хотілось би виділити 5А, 10А класи гармонічно виглядає як танець, так і створене відео, також синхронність рухів бралась до рахунку при оцінюванні.

Отже, серед учнів 5-6 класів призові місця були розподілені таким чином

І місце – 5А клас;

ІІ місце – 6А клас;

ІІІ місце – 5Б клас.

Серед учнів 7-8 класів:

І місце – 8Б клас;

ІІ місце – 7А клас;

ІІІ місце – 8А клас.

Серед  9-10 класі:

І місце – 9А, 10А класи;

ІІ місце – 9Б, 10Б класи.

Дякуємо вам за вашу щоденну працю, бажаємо нових перемог та творчих успіхів! Молодці! Пишаємося вами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано