A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання ХІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання

Дата: 20.10.2021 09:07
Кількість переглядів: 805

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

ХІІІ позачергової сесії

Снігурівської міської ради 8 скликання

від 22.10.2021 о 14:00

 

Фото без опису

 

  1. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення “Турбота” Снігурівської міської територіальної громади на  2021 - 2025 роки (зі змінами та доповненнями).

  2. Про внесення змін до бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік.

  3. Про зміну місцезнаходження юридичної особи ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Положення у новій редакції.

  4. Про зміну місцезнаходження юридичних осіб закладів дошкільної освіти, засновником яких є Снігурівська міська рада, та затвердження їх Статутів у новій редакції.

  5. Про зміну місцезнаходження комунального підприємства ”Снігурівський комунальник” та затвердження його Статуту у новій редакції.

  6. Про зміну місцезнаходження комунального підприємства ”Снігурівський благоустрій” та затвердження його Статуту у новій редакції.

  7. Про зміну місцезнаходження комунального підприємства ”Снігурівський сервіс” та затвердження його Статуту у новій редакції.

  8. Про зміну місцезнаходження Служби у справах дітей Снігурівської міської ради та затвердження її Положення у новій редакції.

  9. Про зміну місцезнаходження Центру професійного розвитку педагогічних працівників Снігурівської міської ради та затвердження його Положення у новій редакції.

  10. Про зміну місцезнаходження ЦЕНТРУ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ТА УСТАНОВ ОСВІТИ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Статуту у новій редакції.

  11. Про зміну місцезнаходження Трудового архіву Снігурівської міської ради та затвердження його Статуту у новій редакції.

  12. Про зміну місцезнаходження КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО  ПІДПРИЄМСТВА “СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ” СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Статуту у новій редакції..

  13. Про зміну місцезнаходження КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО  ПІДПРИЄМСТВА  “ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ” СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Статуту у новій редакції.

  14. Про внесення доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік, затвердженого рішенням VI позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 12.02.2021р. № 4.

  15. Про оприлюднення проєкту рішення “Про затвердження Положення про встановлення батьківської плати за навчання та надання пільг за навчання учням Снігурівської дитячої школи мистецтв, а також встановлення її розміру”.

  16. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень №№ 1-12, 1-13, 1-14, 1-45, 1-52 хірургічного корпусу, загальною площею 46,3 м2, та гаражних приміщень №№ 4-1, 4-6, 4-8, загальною площею 91,8м2, що входять до складу майнового комплексу, розташованого за адресою: Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 1.

  17. Про проведення передачі житлового приміщення, що розташоване за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Центральна, буд. 68, кв. 14, з балансу  КП “Снігурівський благоустрій” на баланс та в оперативне управління КНП “Снігурівська МЛ” Снігурівської міської ради.

  18. Про зміну персонального складу ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи в результаті ліквідації ВАСИЛІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ I - II СТУПЕНІВ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

  19. Про затвердження Плану-графіку з реалізації Снігурівською міською радою коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України.

  20. Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Снігурівської міської територіальної громади Баштанського району Миколаївської області.

  21. Про затвердження генерального плану м. Снігурівка з планом зонування території в масштабі генерального плану Баштанського району Миколаївської області.

 

Земельні питання.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано