A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела засідання виконкому Снігурівської міської ради

Дата: 21.10.2021 09:53
Кількість переглядів: 784

Фото без описуУ середу, 20 жовтня 2021 року, відбулося засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради під головуванням очільниці громади Інни Бойко. На порядок денний засідання було винесено чотирнадцять питань.

Члени виконкому заслухали інформацію про стан виготовлення містобудівної документації населених пунктів, погодили затвердження номенклатури місцевого матеріального резерву Снігурівської міської територіальної громади та Положення про порядок організації проведення евакуації населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

Учасники засідання обговорили кілька питань, що стосується захисту прав дітей. Зокрема, надання неповнолітній статусу дитини-сироти, затвердження висновку щодо визначення місця проживання малолітньої дитини з матір’ю та продовження терміну перебування трьох малолітніх дітей в дитячому будинку.

В ході засідання було також обговорено питання підтвердження двох поштових адрес житлових будинків в місті Снігурівка, внесення змін до бюджету тощо.

Піднімали також питання щодо погіршення епідемічної ситуації на Снігурівщині. Головний лікар – директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Павло Соловйов доповів, що з понеділка Снігурівська міська лікарня включена до переліку закладів  охорони здоров’я, визначених  для   госпіталізації  пацієнтів з COVID-19. За словами Павла Соловйова близько 80% госпіталізованих в лікарні – не вакциновані, інша частина хворих – ті, хто тільки встигли отримати першу дозу вакцини.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано