A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці пройшов футбольний турнір пам’яті Володимира Лусти

Дата: 21.10.2021 20:47
Кількість переглядів: 816

Фото без описуВолодимир Луста трагічно пішов з життя 6 лютого 2018 року. Особистість Володимира Вікторовича не лише для Снігурівщини, а й усієї Миколаївської області була знаковою. Добрий спомин про земляка назавжди залишиться в пам’яті багатьох снігурівчан.

20 жовтня шість дитячих футбольних команд Снігурівської, Горохівської та Широківської ОТГ зустрілись на місцевому стадіоні «Колос» на турнірі серед юнаків та дівчат 2008-2009 р.н. пам’яті Володимира Вікторовича Лусти. Під час церемонії відкриття Кубку Ірина Луста, дружина Володимира Вікторовича, побажала спортсменам у житті завжди йти до перемоги і не зупинятись перед труднощами.

«Я хочу вам побажати, щоб сьогодні у вас перемогла дружба. Звісно, хтось сьогодні буде сильніше і переможе. А в житті я вам бажаю, щоб у вас був присутній здоровий дух суперництва і дух йти до перемоги. І ніколи не зупиняйтеся ні перед якими труднощами. Нехай вони для вас будуть як виклик, як це було для Володимира Вікторовича. Він ніколи ні перед чим не зупинявся. Обирайте в житті найважчий шлях – там немає суперників. Удачі вам, здоров'я і перемог: перемог в спорті і перемог в житті. Я безмежно вдячна тим, хто пам'ятає про Володимира Вікторовича!» – відзначила Ірина Леонідівна.

Також до слів привітання приєднались секретар Снігурівської міської ради Сергій Верловицький та представник компанії ПАЕК Тетяна Пікалова.

За результатами ігор було відзначено переможців у декількох номінаціях: «Кращий гравець», «Кращий воротар», «Кращий захисник», «Кращий півзахисник» «Кращий нападник», а також була висловлена подяка тренерам усіх команд за вклад у розвиток футболу.

У безкомпромісній боротьбі визначились і переможці Кубку: третє місце зайняв ФК «Агролідер» (Широківська ОТГ), друге – ФК «Промінь» (Горохівська ОТГ), а перше місце посів колектив Снігурівської ДЮСШ. Всі призери отримали у нагороду призові кубок, медалі та м’ячі, а чемпіонам турніру додатково була подарована футбольна форма від спонсорів турніру компанії ПАЕК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано