A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці пройшли фокус-групи молоді та влади у рамках реалізації місцевих ініціатив

Дата: 22.10.2021 07:48
Кількість переглядів: 806

В рамках  проєкту «Долучайся, взаємодій, створюй: активна молодь та місцева влада на захисті довкілля» для молодіжних ініціативних груп за  участі представників Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні по Миколаївській області Тетяни Гвоздь, Людмили Мураховської, міського голови Інни Бойко, секретаря міськради Сергія Верловицького, молодіжної ініціативної групи, представників депутатського корпусу, культури, освіти, комунального підприємства  проведено фокус-групи у форматі «Молодь – влада» та «Молодь – молодь».  

Проєкт, що фінансується Посольством Великої Британії та впроваджується у співпраці з Міністерством молоді та спорту України, сприяє зусиллям Уряду України зі зміцнення сталого розвитку та згуртованості громад завдяки залученню молоді.

В групах відбулося активне обговорення молодіжного проєкту «Чисте джерело», який фінансується Посольством Великої Британії та впроваджується у співпраці з Міністерством молоді та спорту України, сприяє зусиллям Уряду України зі зміцнення сталого розвитку та згуртованості громад завдяки залученню молоді у напрямку збереження довкілля.

У фокус-групах присутні також обговорили плани впровадження молодіжних ініціатив, поділилися досвідом реалізації грантових проектів на території громади. У своїх виступах міський голова Інна Бойко відзначила, що місцева влада готова повністю співпрацювати з представниками молоді в реалізації цікавих та актуальних проектів, спрямованих на покращення та розвиток громади. Депутати міськради Денис Дарбінян та Олена Ткаченко запевнили, що молодіжні ініціативи, важливі для Снігурівської ОТГ, обов’язково мають знайти підтримку серед депутатського корпусу. Учні ЗОШ також підтримали ідею налагодження більш тісної співпраці закладів освіти та місцевої влади у втіленні свіжих ідей задля розвитку Снігурівщини.

Наступна фокус група у форматі «Молодь – бізнес» має відбутися найближчим часом. Представники молодіжної ініціативної групи планують налагодити діалог з представниками бізнесу, а також запропонувати їм активно долучатися до створення комфортного та безпечного середовища в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано