A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ відбулось засідання ХІІІ позачергової сесії міської ради

Дата: 22.10.2021 20:51
Кількість переглядів: 1043

У п’ятницю, 22 жовтня 2021 року, в залі засідань міськради під головуванням очільниці громади Інни Бойко відбулась ХІІІ позачергова сесія Снігурівської міської ради 8 скликання. Депутатами було розглянуто понад сорок питань порядку денного.

Значна частина питань стосувалась зміни адрес місцезнаходження юридичних осіб, засновником яких є міська рада, в частині зміни назви району зі Снігурівського на Баштанський.

Депутати затвердили генеральний плану м.Снігурівка з планом зонування території в масштабі генерального плану Баштанського району та погодили розроблення комплексного плану просторового розвитку території Снігурівської міської територіальної громади. Слід відмітити, що старий генеральний план був розроблений ще в 90-х роках. Новий генеральний план було розроблено з метою приведення зонування територій у відповідність.

Були розглянуті земельні питання стосовно надання дозволів громадянам України на розробку технічної документації із землеустрою та розробку проектів щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства, тощо.

Також депутати підтримали внесення змін до бюджету, а також внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення “Турбота”. Обранці підтримали питання передачі житлового приміщення на баланс лікарні та передачі в оренду нежитлових приміщень.

В «різному» обговорили питання епідемічної ситуації на Снігурівщині.

«Цього понеділка нашу лікарню переведено в категорію “ковідної”. Наразі ледве не всі місця в лікарні зайняті хворими з усієї області та погіршується ситуація з киснем. Навантаження на лікарів дуже велике», – зазначила міський голова Інна Бойко.

Були також підняті питання безпеки дорожнього руху біля міського ринку та обговорили можливість співпраці з місцевими підприємцями у рамках соціального партнерства.

Наприкінці засідання, депутат міськради Павло Завірюхін розповів про започатковану акцію під назвою «Почни з себе», яка передбачає участь небайдужих мешканців у благодійних заходах, спрямованих на покращення благоустрою міста та населених пунктів нашої громади. Відтак, за ініціативи Павла Завірюхіна розпочато збір коштів на перший проект в рамках цієї акції – встановлення повністю автономного LED-світильника та світлофору на сонячних батареях по вулиці Суворова поряд з супермаркетом 33м2 з метою освітлення пішохідного переходу у темний час доби та безпеки дорожнього руху. Павло Завірюхін закликав депутатів також долучитися до цієї акції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано