A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівчани висадили в місцевому парку понад 300 дерев в рамках акції з озеленення міста

Дата: 23.10.2021 14:26
Кількість переглядів: 965

У суботу, 23 жовтня 2021 року, керівництво громади разом з працівниками міської ради, працівники комунальних установ міста, представники молодіжної ініціативної групи, учні Снігурівського професійно-технічного ліцею і ЗОШ №3, представники Першотравневого старостинського округу та небайдужі снігурівчани долучились до екологічної акції з озеленення населених пунктів нашої громади. Небайдужі учасники екологічної акції висадили понад 300 саджанців дерев (дуби, катальпи, клени, верба Матсуди) та близько сотні кущів (самшит, спірея, форзиція та горобина) в міському парку ім.Т.Г.Шевченка.

Міською радою заплановано  поступово перетворити парк  в  особливу зелену зону, чисте та безпечне місце, одне із комфортних місць відпочинку городян та гостей міста.

Висаджені саджанці було придбано в рамках проєкту Снігурівської міської ради «Ревіталізація паркової зони з метою покращення екосистеми міста та створення інноваційного простору здоров’я з урахуванням принципів безбар’єрності». Даний проєкт був визнаний переможцем на обласному конкурсі проєктів та програм розвитку  місцевого самоврядування, який проводився ще в червні цього року.

«Велика подяка усім, хто відклав усі справи та долучився до цієї акції. Тільки спільними зусиллями можливо подбати про екологію і зробити місто та населені пункти нашої громади красивими, приємними для проживання і відпочинку. Впевнена, що висаджені дерева стануть новою окрасою парку та нашого міста», – зазначила очільниця громади Інна Бойко.

За надану спецтехніку міська рада дякує керівнику ФГ "Славутич" Бульбі Лілії Анатоліївні та керівникам комунальних підприємств Олені Піхоцькій і Олександру Кожанову.

Нагадуємо, що дана екологічна акція триватиме до 31 жовтня 2021 року. Мета даної акції –  привернути увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми в громаді. Тому, кожен охочий може доєднатися до цієї акції, або навіть ініціювати власну, наприклад, прибрати територію чи висадити зелені насадження — квіти, кущі та дерева у своєму дворі, на вулиці, біля під’їзду будинку тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано