СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Пішов з життя Почесний громадянин м.Снігурівка Микола Іванович Шевченко

Дата: 26.10.2021 08:39
Кількість переглядів: 1307

Фото без описуСнігурівська міська рада з глибоким сумом сповіщає, що сьогодні пішов з життя Микола Іванович Шевченко, людина, яка майже 15 років очолювала виконком Снігурівської міської ради. Своєю багаторічною працею Микола Іванович доводив свою любов до рідного міста, завжди брав на себе відповідальність та не боявся складнощів.

Микола Іванович любив Снігурівку та шанував її мешканців, тому він тісно пов’язав своє життя з нашим краєм і містом. З 1977 по 1992 роки був головою виконавчого комітету міської ради, після цього працював заступником голови райдержадміністрації, звідки й пішов у 2003 році на заслужений відпочинок.

За заслуги перед Батьківщиною та громадою нагороджений орденом «Знак пошани», Грамотою Президента України, удостоєний звання Почесного громадянина м. Снігурівка.

Снігурівська міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним та близьким, усім, хто знав та працював з Миколою Івановичем. Нехай спочиває з миром, а пам’ять про нього завжди буде світлою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано