A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 21.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 1097

Фото без описуПізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, і не випадково на цей час припадає професійне свято працівників сільського господарства.

День працівників сільського господарства України — це свято дбайливих господарів, гідних, сильних та прекрасних людей, які трудяться на благо нашої рідної країни. Для аграріїв кожний рік має свої особливості, без врахування яких домогтися гарної врожайності дуже важко. Завдяки працьовитості та багатому досвіду наших аграріїв, ніякі примхи природи не перешкода для належного врожаю. Урожай зібрано завдяки спільній, сумлінній праці комбайнерів, механізаторів, водіїв та всіх, хто працював від зорі до зорі для забезпечення нас найціннішим — хлібом.

Шановні працівники сільського господарства Снігурівщини!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Саме ви справжні господарі землі! Бажаємо вам щедрих врожаїв та щедрих подарунків долі, миру, благополуччя та достатку в кожній родині! Хай вас обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя ваші задуми та сподівання! Бажаємо всім вам та вашим родинам здоров’я, щастя та наснаги!

 

Міський голова Інна Бойко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано