A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці з’явився новий дитячий майданчик

Дата: 11.11.2021 08:26
Кількість переглядів: 851

Фото без описуУ середу, 10 листопада 2021 року, на подвір’ї Снігурівської ЗОШ №1 нарешті завершилися роботи з будівництва нового дитячого майданчика. Для дітей – це справжнє щастя. Радість. Посмішки.

Доволі сучасний майданчик облаштований гірками, гойдалками, рукоходами, є невеличка карусель та лавки для батьків.

Гра — основна потреба дитини. У всіх сенсах. З одного боку, діти пізнають світ через гру, з іншого — регулярна активність на свіжому повітрі добре впливає на фізичне здоров'я. «Як дитина бігає і грається, так їй здоров’я усміхається», — стверджує прислів’я.

«Майданчик для цієї частини міста – це не тільки радість для місцевих дітей, а й для батьків. Дитячий сміх тепер лунатиме до пізнього вечора. А дорослі матимуть можливість спостерігати за тим, як на свіжому повітрі граються та набираються сил їхні дітлахи», – зазначила очільниця громади Інна Бойко.

Слід також додати, що такі майданчики вже зовсім скоро з’являться і в селах Галаганівка та Кобзарці – роботи з їх будівництва вже на завершальному етапі.

Реалізація проекту будівництва даних майданчиків стала можливою завдяки соціально-економічної субвенції за сприяння народного депутата України Ігоря Негулевського та співфінансування з боку місцевого бюджету.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано