A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні студенти! Щиро вітаємо зі святом молодості та надії, енергії та мрій, романтики та оптимізму – Міжнародним днем студента!

Дата: 17.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 599

Фото без описуЦе цікавий, веселий та водночас дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів.

Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим, безстрашним, вірити в свої сили. Адже для вас – молодих та сміливих – немає нічого недосяжного.

Приємно відзначити, що молодь Снігурівщини здібна, творча, прогресивна, мисляча, постійно прагне пізнавати незвідане, висувати перед собою максимальну мету і досягати свого. Ви – наша світла надія на майбутнє, потужна рушійна сила, що невдовзі візьметься за розбудову та реформування країни, яка обрала європейський вектор розвитку.

Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля, і не втрачайте дух свободи! Миру вам, сил, натхнення, віри в краще майбутнє і хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього.

 

Міський голова Інна Бойко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано