СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівські артисти посіли призові місця на обласному конкурсі «Діапазон»

Дата: 16.11.2021 18:17
Кількість переглядів: 954

Фото без описуДнями, на Миколаївщині проходив обласний конкурс «Діапазон», який проводився цьогоріч дистанційно. Це захід, що спрямований на розвиток і популяризацію вокально-хорового жанру, відкриття нових талановитих виконавців, підвищення рівня виконавської майстерності, поповнення репертуару високохудожніми творами класиків і сучасних авторів, обміну досвідом між творчими колективами.

У заході взяли участь  майже 600 учасників із 30 територіальних громад та 3 міст області. Конкурс проводився у номінаціях із різними манерами та стилями виконання: вокальні та фольклорні ансамблі, малі форми виконання вокальних ансамблів та солісти-вокалісти. Кожен виконавець презентував конкурсну програму із двох різнохарактерних творів, один із яких обов’язково був патріотичного спрямування.

Нашу територіальну громаду представляли вокальне тріо «Акорд», які  виконували пісні «Країна буде» та «Козаки» і посіли друге місце. Чарівна  солістка Тетяна Ясонова і пісні в її виконанні  «Щастя, вам, українці» та «Жовтий лист» вибороли  перше місце!

«Вітаємо наших артистів з перемогою! Нехай ваші досягнення стануть важливою сходинкою у подальшому зростанні! Шануємо ваш багатогранний талант та відданість справі життя. Міцного здоров’я вам, нових злетів та Божої благодаті!», – прокоментувала міський голова Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано