СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Сергій Верловицький провів засідання виконкому

Дата: 18.11.2021 09:41
Кількість переглядів: 710

Фото без описуУ середу, 17 листопада 2021 року, секретар Снігурівської міської ради Сергій Верловицький провів чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний засідання було винесено понад десяток питань.

Члени виконкому заслухали звіти про роботу опікунської ради при виконавчому комітеті за 2021 рік. За словами начальника відділу соціального захисту міської ради Лариси Караченцевої, за 10 місяців 2021 року проведено 3 засідання, на яких розглядались питання про надання Снігурівському районному суду Миколаївської області подання щодо призначення опікунів над особами, у разі визнання їх  недієздатними (за рішенням суду). Взято участь у судових засіданнях щодо призначення опікунів над 4 недієздатними особами. Видано двом опікунам посвідчення. Здійснено вибіркове обстеження житлово-побутових умов проживання 23 недієздатних осіб, про що складено відповідні акти, які зберігаються в їх особових справах. Члени виконкому взяли до відома звіт про роботу опікунської ради та рекомендували в подальшій роботі і надалі вживати всіх необхідних заходів щодо захисту прав, свобод і законних інтересів осіб відповідних категорій.

Також, присутні заслухали звіт про результати діяльності Інклюзивно-ресурсного центру Снігурівської міської ради за 2021 рік.

Учасники засідання також розглянули питання внесення змін до деяких нормативно-правових актів, питання переоформлення ордера на житлове приміщення та затвердили план роботи виконавчого комітету на І півріччя 2022 року.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано