СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська міська лікарня отримає 2,5 млн.грн на облаштування кисневої станції

Дата: 22.11.2021 21:14
Кількість переглядів: 846

Фото без описуЗ 18 жовтня 2021 року Снігурівську міську лікарню було виведено з резерву для лікування хворих на COVID-19, у якій було розгорнуто 80 ліжок та сформовано чотири бригади по 16 медпрацівників. За останню хвилю захворювання на COVID-19 до медичного закладу Снігурівщини було госпіталізовано майже три сотні хворих зі всієї області. Нашим лікарям було дуже важко, враховуючи те, що практично весь місяць лікарня була заповнена практично повністю і при цьому відсутні відповідні доплати. Проблеми забезпечення киснем хворих на коронавірус вирішувались, проте, це змушувало керівника медичного закладу Дениса Желнарського докладати титанічних зусиль.

Президент України Володимир Зеленський наголошував, що забезпечення киснем “ковідних” лікарень є пріоритетним завданням. Питання забезпечення нашого медичного закладу було обговорено разом з керівниками області за участі представників депутатського корпусу облради, які з повним розумінням віднеслись до проблеми Снігурівської міської лікарні. Днями керівництвом ОДА було підписано розпорядження щодо розподілення  коштів з резервного фонду обласного бюджету у сумі 10 млн. грн на невідкладні заходи з ліквідації наслідків спричинених коронавірусом SARS-CoV-2. З зазначеної суми КНП «Снігурівська міська лікарня» має отримати 2 млн. 580 тис.грн на облаштування кисневої станції.

Від імені усієї громади я дякую Президенту України Володимиру Зеленському, голові Миколаївської ОДА Віталію Кіму, голові Миколаївської обласної ради Ганні Замазєєвій, депутату Миколаївської обласної ради Івану Кухті, заступнику голови Миколаївської ОДА Юрію Гранатурову та начальнику управління охорони здоров’я області Максиму Безносенку за небайдужість до долі Снігурівської ОТГ та сприяння у вирішенні даної проблеми.

 

З повагою,

Снігурівський міський голова

Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано