A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Черговий випадок вандалізму в місті

Дата: 23.11.2021 16:10
Кількість переглядів: 684

Днями в старому центрі міста стався черговий випадок вандалізму – невідомі особи пошкодили клумби неподалік площі Богдана Хмельницького. Скоріше за все, вандали мали на меті здійснити проїзд через пішохідну зону по вул. Центральна, а дана клумба якраз є своєрідним обмежувачем руху транспорту.

Фото без опису

Начальник КП «Снігурівський благоустрій» Олена Піхоцька за даним фактом звернулась до правоохоронних органів з заявою щодо вчинення акту вандалізму на території Снігурівської ОТГ. Після приїзду поліції та фіксації правопорушення працівниками комунального підприємства було прибрано пошкоджену клумбу, а на її місце встановлено обмежувальні бетонні напівсфери.

Фото без описуФото без опису

Слід зазначити, що це вже далеко не перший випадок вандалізму у нашому місті. Проявами зневаги ставали неодноразові пошкодження дитячих майданчиків, лавок, парканів, пам’ятників понівечених урн для сміття, саджанців дерев. Прикро те, що такі вчинки здійснюють саме мешканці нашого міста.

Фото без опису

Міська рада звертається до небайдужих мешканців, якщо ви стали свідком або володієте інформацією про осіб, причетних до актів вандалізму – прохання негайно звернутись до Снігурівської ОТГ або проінформувати правоохоронні органи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано