A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Жительці Снігурівки вручили відзнаку «Мати-героїня»

Дата: 26.11.2021 11:44
Кількість переглядів: 915

Фото без описуЗі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «мама», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати.

Шанування матері – один з найсвятіших обов`язків людини і неоплатних боргів дітей. А ще людство і держава здавна шанують матерів, котрі народили, виростили та виховали п’ятеро та більше дітей. І серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання “Мати-героїня”.

У п’ятницю, 26 листопада 2021 року, Снігурівський міський голова Інна Бойко та голова Баштанської райдержадміністрації Владислав Дмитрів вручили відзнаку «Мати-героїня» жительці міста Снігурівка Світлані Вершицькій – матері семи дітей.

«Найголовніше для матері – це здоров’я дітей та їх щасливе майбутнє. Нехай вони вас тільки радують і пам’ятають, що мама – це найважливіша людина в житті, яка дала їм життя. Почесне звання «Мати-героїня» не просто державна нагорода, а знак нашої глибокої вдячності та поваги до Вашого материнства», – зазначила очільниця громади Інна Бойко.

Це почесне звання присвоєно Світлані Миколаївні Вершицькій Указом Президента України від 7 травня 2021 року №188/2021 за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку.

«Висловлюю слова вдячності за те, що Ви виховали своїх дітей, бо це майбутнє нашої держави. Бажаю Вам здоров’я і щоб діти радували своїми здобутками», – зазначив голова РДА Владислав Дмитрів.

Зазначимо, почесне звання України "Мати-героїня" є найвищою відзнакою за материнство і присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано