A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська міськрада придбає автобус для організації пасажирських перевезень з сільських населених пунктів

Дата: 29.11.2021 12:54
Кількість переглядів: 628

Снігурівська міська рада активно співпрацює з народним депутатом України Ігорем Негулевським у вирішенні проблем соціально-економічного розвитку громади. Так, у рамках субвенції з державного бюджету за сприяння народного депутата було залучено 1 500 000 гривень коштів. За пропозицією керівництва та депутатського корпусу міської ради, зважаючи на звернення громадян щодо необхідності відновлення транспортного сполучення сільських населених пунктів з центром громади, було запропоновано направити дану субвенцію на придбання автобусу. На ці потреби з міського бюджету додатково виділили ще 400 000 грн.

Фото без опису

В листопаді міською радою було оголошено відкриті торги по закупівлі  автобусу «ПАЗ-4234-РАП» для перевезення осіб з очікуваною вартістю 1900 000 грн, відбувся аукціон, в якому прийняло участь 2 учасника. найбільш економічно-вигідною була пропозиція ТОВ "АК "ІНТЕР АВТО-ТРЕЙДИНГ" з 1 897 000 грн. в ході розгляду тендерної пропозиції прийнято рішення про намір укласти договір з даним учасником. Договір про закупівлю буде укладено у встановлені строки, поставка товару буде здійснена до 20.12.2021 року.

«Дякую народному депутату України Ігорю Негулевському за допомогу. Транспортне сполучення було і залишається одним із пріоритетів у нашій роботі, спрямованій на покращення соціально-економічного розвитку в громаді та забезпечення потреб сільського населення. Наразі триває розробка маршрутів, їх буде декілька. Хочеться охопити якомога більше напрямків в нашій ОТГ, щоб люди мали змогу добратися до Снігурівки, відвідати ЦНАП або лікарню тощо. Тож, придбання автобусу – це черговий крок у вирішенні проблеми пасажирських перевезень», - відзначила міський голова Інна Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано