СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

УВАГА!

Дата: 29.11.2021 16:07
Кількість переглядів: 570

Фото без описуСнігурівська міська рада спільно з проєктом School Food Generation оголошує місячник здорового та безпечного харчування у закладах освіти з 29.11.2021 по 29.12.2021. Місячник включає в себе проведення в закладах освіти квестів про здорове харчування, інтегрованих уроків, розробку та онлайн-інсценізацію казок про здорове харчування, онлайн-захист творчих проєктів про тарілку здорового харчування в шкільному раціоні, а також FOOD-челендж «Наше меню – смачне та корисне».

Проведення місячника має на меті підвищення обізнаності дітей, батьківської та вчительської спільноти про принципи здорового харчування; надихнути заклади освіти громади на креативний підхід до формування корисних звичок серед дітей і об?єднати освітянську спільноту навколо інтересу здорового харчування

Учасники місячника мають надіслати відео будь-якого проєкту (казку, творчий проєкт або відео FOOD-челенжу) на електронну адресу:  rada-sng@ukr.net.  Переможцями стануть ті учасники - відео, яких наберуть найбільшу кількість вподобань.

Переможці першого, другого та третього місць в трьох номінаціях будуть нагороджені грамотами та заохочувальними призами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано