A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні співробітники та ветерани органів прокуратури!

Дата: 01.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 458

Вітаю вас з професійним святом!

Захист законності, прав і свобод громадян, боротьба зі злочинністю, нагляд за діяльністю органів влади – це ті функції, у забезпеченні яких одна з основних ролей належить прокуратурі. Органи прокуратури забезпечують дотримання вимог українського законодавства, організують позасудовий захист прав громадян.

Ваш професіоналізм і відданість обов’язку дозволять не тільки вирішити проблеми, що виникають у зв’язку із законодавчими та управлінськими новаціями, але й забезпечити ефективний захист правового поля України.

В день професійного свята я адресую найкращі побажання усім працівникам органів прокуратури Снігурівщини, які своєю щоденною самовідданою та високопрофесійною працею утверджують ідеали законності та справедливості. Нехай завжди будуть успішними усі ваші починання на благо людей та в ім’я закону. Упевнена, що суспільство гідно оцінить справжній професійний подвиг прокурорів і слідчих, для яких совість, честь та закон були, є і залишатимуться непорушними і незамінними дороговказами на шляху до людського та професійного успіху.

Бажаю всім співробітникам і ветеранам прокуратури міцного здоров’я, мирного неба, принциповості, наполегливості, стабільності вам і вашим родинам та успіхів у роботі!

 

Міський голова

Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано