A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні представники БФ «Волонтери Снігурівщини» та небайдужі люди!

Дата: 05.12.2021 06:00
Кількість переглядів: 496

Фото без опису5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера, тих, хто за покликом серця, за своїм моральним обов’язком йде на допомогу іншим.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас – небайдужі люди з Благодійного Фонду «Волонтери Снігурівщини», які вже восьмий рік надають допомогу нашим захисникам на Сході України. Волонтери – це також діти, які зігрівають захисників листами, малюнками, цукерками та улюбленими іграшками, це пенсіонери, що віддають останні копійки аби допомогти військовим, це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу рідну українську землю від агресора, це люди, які віддають всі свої заощадження на лікування поранених, які купують амуніцію для військових, які забезпечують житлом та продуктами харчування тих, хто цього потребує.

У цей День хочу висловити слова подяки усім нашим волонтерам, тим, хто не лишився осторонь проблем співвітчизників та держави. Для всіх нас ви є взірцем жертовності, відданості, патріотизму та людяності! Нехай ваші благородні вчинки спонукають інших до дії, а оточуючі – віддячують вам добром і повагою.

Я бажаю вам сил, міцного здоров’я та витримки! Бажаю щастя та злагоди вашим домівкам! І всім нам бажаю миру та перемоги! Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею.

Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та мирного неба над головою!

 

Міський голова

Інна Бойко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано