A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко: «Лише завдяки мужності наших військовослужбовців Україна зберегла свою незалежність»

Дата: 06.12.2021 12:30
Кількість переглядів: 796

День Збройних Сил України – це особливе державне свято. Це день відважних, завдяки незламному духу яких Україна є суверенною незалежною державою. І це - день пам'яті сміливих та мужніх воїнів, які віддали своє життя за нашу державу. Честь та гідність стали основою в роботі Збройних Сил України.

Сьогодні, 6 грудня 2021 року, очільниця громади Інна Бойко разом з секретарем міської ради Сергієм Верловицьким та зі своєю заступницею Світланою Голдун вшанували хвилиною мовчання пам’ять наших загиблих і померлих захисників та поклали квіти до Стели борцям за волю та незалежність України і до могил військовослужбовців.

Також, з нагоди свята міський голова Інна Бойко вручила п’ятьом учасникам бойових дій на Сході України пам’ятні медалі «30 років Збройним Силам України».

«Ви саме ті люди, завдяки яким Україна зберегла свою незалежність. Від імені Снігурівської громади я дякую вам за ваш вагомий вклад у захист нашої держави та її громадян. Віримо в перемогу та просимо в Бога про допомогу в нашій боротьбі за щасливе життя. Зі святом!», – зазначила Інна Бойко звертаючись до учасників АТО/ООС.

Ми пишаємося нашими військовими. Дякуємо за віддану службу, мужність та професіоналізм.

Слава Збройним силам України!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано