A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко взяла участь в урочистих заходах до Дня місцевого самоврядування у Верховній Раді України

Дата: 08.12.2021 11:29
Кількість переглядів: 818

Фото без описуУ вівторок, 7 грудня 2021 року, у Верховній Раді України відбулися урочисті заходи до Дня місцевого самоврядування.  В урочистих заходах брали участь: керівництво Верховної Ради України та голови профільних комітетів Верховної Ради України, представники Офісу Президента України та Уряду, керівництво Апарату Верховної Ради України, голови всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, посадові особи місцевого самоврядування та депутати місцевих рад. Миколаївську область на даному заході представляли Снігурівський міський голова Інна Бойко та депутат Миколаївської обласної ради Ольга Григор’єва.

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, вітаючи працівників органів місцевого самоврядування зі святом, відзначив важливу роль місцевого самоврядування у зміцненні української державності, демократизації суспільних відносин, розвитку народовладдя місцевих громад, відстоюванні інтересів місцевих територіальних громад.

Керівники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування у виступах також відзначали успішність проведення реформи децентралізації. Вони пропонували зробити наступні кроки для подальшого правового забезпечення реформи, об’єднатися навколо прийняття змін до Конституції в частині децентралізації влади, удосконалення законодавчих і нормативних актів, які регулюють взаємовідносини в органах місцевого самоврядування, спростити їх і дати можливість органам місцевого самоврядування ефективно працювати.

За вагомий особистий внесок в утвердження засад місцевого самоврядування, активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Снігурівського міського голову Інну Бойко було нагороджено цінним подарунком від голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано